404: Not Found

Sorry, but the content you requested could not be found

АидаНет Ривов Електроникс има 15-годишен опит в областта на компютърните и интернет технологии.

Ние сме Ваш партньор в планирането и изграждането на комуникационната свързаност и осигуреност на компанията - изграждаме структурни кабелни системи, доставяме и инсталираме офис техника, поддържаме Вашите компютри и компютърни мрежи.

Предлагаме не просто услуги, а комплексни решения за работата във Вашия офис или предприятие!

Наши клиенти в региона са: Областна Администрация – Хасково, ОРБИТЕЛ ЕАД, Лирекс Нет ЕООД, СИБАНК АД – клонове Хасково и Стамболово, Райфайзенбанк България ЕАД, ЗК Уника АД - Хасково и Харманли, Военна Прокуратура - Хасково, Хасковска Адвокатска Колегия, „Арда Тур” ООД, ОУ „Христо Смирненски’, НУ „Г.С. Раковски”, ОУ „Н. Й. Вапцаров”, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” и други институции и фирми.

АидаНет Ви предлага: гъвкавост и ефективност на решенията, бърза реакция при проблем, качество на услугите, квалифицирана техническа поддръжка и съдействие за използване ресурсите в Интернет.

АидаНет може да бъде Ваш партньор за всяка стъпка - от избора на компютърна, офис и комуникационна техниха до инсталирането и поддържането й.

Ние не просто Ви продаваме компютърна техника и поддръжка, ние Ви предлагаме най-ефективното техническо решение, което ще Ви помогне да се отдадете на работата или хобито си и да постигнете целите си.

 

 

С „АидаНет в офиса” Вие ще работите без притеснения за срив в компютърната техника или мрежа. В пълна степен ще можете да се отдадете на успешното развитие на Вашата фирма.

Разчитайте на специалистите на АидаНет за всичко, свързано с компютри, изграждане и поддържане на мрежи, принтери и консумативи – ИТ услуги и решения на разумна цена.

При възникнали проблеми можем да Ви помогнем дистанционно или на място.

Заявете Вашия ИТ консултант на телефон 038 500100 или попълнете формата за контакти.
Последвайте ниbuy viagra